Jolijn

Jolijn

meggafit

2 jaar geleden ging bij mij de knop om. Ik wilde een paar kilo afvallen, maar vooral fit worden en dat zonder een dieet te volgen! Tegenwoordig noemen veel mensen zichzelf fit, schieten healthy-food-boeken als paddenstoelen uit de grond en is het populair om een ‘healthy-lifestyle’ te hebben, maar alleen met het veranderen van je eten wil niet zeggen dat je fit bent. Ik wilde ’s ochtends niet meer met pijntjes uit bed komen en geen avonden meer op de bank doorbrengen… Ik moest gaan sporten!
Ik had al wel eens van Megga Fit gehoord en zo a-sportief als ik was besloot ik in de eerste week van Januari (2015, mijn goede voornemen) een lesje mee te doen. Voordat ik begon was ik wat sceptisch over Megga Fit. Is dit wel iets voor mij? Is CrossFit niet wat meer voor mannen? Wat zullen al die ‘fitte’ mensen wel niet van me denken? En, ook niet geheel onbelangrijk, wat moet ik aan? Nog steeds zijn dit vragen die ik van andere krijg als ik ze Megga Fit aanraad!

meggafit

Inmiddels heb ik verschillende kennissen en collega’s besmet met deze verslaving en kan ik nu, 2 jaar later, zeggen dat Megga Fit me heeft veranderd. Ik sport 4x in de week, ben 10 kilo afgevallen en ik ben fit! (Helaas kom ik nog steeds wel eens met pijntjes uit bed, spierpijn, dat dan weer wel! ;)) Ook heb ik zoveel leuke en lieve mensen leren kennen en is bij iedere groep de gezelligheid en saamhorigheid goed te merken. Hierdoor voel ik mij als import Zeeuw meer thuis in Goes! :)Ik heb bewondering voor Martijn en Gino, beide zoveel enthousiasme, passie en liefde voor Megga Fit! Dit dragen ze over in hun lessen en vooral het persoonlijke is juist wat ze zo uniek maakt.

Het is de moeite waard om een kijkje te nemen in de box die in April van vorig jaar is geopend, zo kan je zien wat we doen en wie weet wil je wel een lesje mee doen!

 

Sportieve groet,

 

Jolijn Pijnappel