Veelgestelde vragen

 

WELKE TRAINING PAST BIJ MIJ?

Dit is een vraag die we veel krijgen! Je denkt eraan bij Megga Fit te komen trainen of bent net bij ons gestart, en weet niet waar te beginnen. We geven graag wat uitleg!

Onze vaste programmering wordt gedaan door piratesprogram, de Pirates Box Programming lessen worden dagelijks gegeven en omvatten alle onderdelen van functioneel trainen, ook wel bekend als CrossFit. Het regelmatig volgen van deze  lessen garandeert progressie op de lange termijn, voor sporters op ieder niveau. Hieromheen bieden we allerlei ondersteunende lessen aan, met bijvoorbeeld focus op Weightlifting of Gymnastics. Circuit, Conditioning en Metcon training focussen meer op uithoudingsvermogen en de gezamenlijke krachttraining richt zich op het opbouwen van kracht en houding, vaak extra waardevol wanneer je traint met een blessure. Onze Gezond en Actief lessen richten ons op de 50+er, maar ook deze doelgroep is van harte welkom bij onze andere lessen.

Ons advies voor IEDEREEN is het volgen van de Pirates Box Programming, met eventueel één keer per week een uitstapje naar een verdieping en een aantal rustdagen in de week. De indeling is vrijwel voor iedereen verschillend, voornamelijk afhankelijk van leefstijl en trainingsdoel. Onze coaches geven je hierover graag persoonlijk advies!

Hiernaast hebben wij ook nog een Outdoor rooster. Vijf keer per week kun je terecht bij de Outdoor trainingen die iedere dag variëren, we trainen hier met een andere routine en focussen hier minder op progressie op de lange termijn.

 

TRAINING VOLGENS EEN PROGRAMMERING, IS DAT VOOR MIJ WEL NODIG?

Zeker! Wanneer je progressie wilt boeken is dit zelfs erg belangrijk. Zijn jouw trainingen ongestructureerd en doe je vooral wat je leuk vindt? Denk dan nog eens na over jouw trainingsdoel, het kan zomaar zo zijn dat je hier met jouw trainingen verder van verwijderd raakt. Ook hier helpen we je graag mee!

 

HOE WERKT HET OPZEGTERMIJN VAN DE ABONNEMENTEN?

Jouw abonnement is na drie maanden per kalendermaand opzegbaar. Dit betekent dat je voor de 1e van de maand opzegt als je per de maand erop wil opzeggen. Opzeggen per 1 september doe je dus voor 1 augustus. Ditzelfde geldt voor een ‘downgrade’.

 

WAT ALS IK MIJN ABONNEMENT WIL WIJZIGEN?

Voor een ‘downgrade’ gelden dezelfde voorwaarden als een opzegging, een upgrade mag altijd doorgevoerd worden en hiervoor mag je zelf een gewenste datum doorgeven. Voor de lopende maand wordt het resterende bedrag naar rato in rekening gebracht.

 

KAN IK NIET GEBRUIKTE CREDITS MEENEMEN NAAR EEN VOLGENDE MAAND?

Nee, dit kan niet. 

 

KAN IK NIET GEBRUIKTE CREDITS DOORGEVEN AAN IEMAND ANDERS?

Nee, jouw credits zijn persoonlijk. 

 

KAN IK MIJN ABONNEMENT BEVRIEZEN?

Dit kan niet. Onze abonnementen zijn na drie maanden maandelijks opzegbaar, zeg op tijd op als je weet dat je een maand of langer niet komt sporten. 

 

WAAROM SLUIT JE BIJ MEGGA FIT MINIMAAL EEN ABONNEMENT VAN DRIE MAANDEN AF?

Trainen bij ons vraagt best wat commitment en flexibiliteit van jou. Onze kijk op gezondheid en bewegen is helaas (nog) anders dan die van de gemiddelde mens en het zou dus zomaar kunnen dat je bij ons een hoop gaat leren. Het is belangrijk dat je hiervoor open staat en je ons het vertrouwen geeft jouw toekomst te gaan verbeteren. Dit gebeurt niet in een aantal weken. Wij vertrouwen erop dat wij jou in drie maanden tijd mee kunnen nemen in onze visie en je voldoende mee kunnen geven om samen te gaan bouwen naar die gezonde en pijnvrije toekomst. Niet alleen met trainen, maar ook met tips en tricks over voeding en leefstijl.

We willen graag dat jij je verdiept in jouw trainings- of zelfs levensdoel voordat je bij ons aanklopt en dat dit een bewuste keuze is waar je echt voor wilt gaan. Bij ons is het dus niet meer ‘even proberen’, maar zit je gelukkig ook niet vast aan jaren abonnement. Vind je het na drie maanden toch helemaal niks? Even goede vrienden, dan passen we niet bij elkaar en scheiden onze wegen.