Personal Coaching

 

Wist je dat we bij Megga Fit ook Personal Coaching aanbieden? We noemen het Personal Coaching, vooral omdat we verder gaan dan simpelweg het tellen van herhalingen en motiveren tijdens jouw training. Wij willen jou begeleiden naar een gezond en pijnvrij leven, en dit gaat verder dan een uurtje begeleid sporten per week. 

We houden rekening met diverse factoren in jouw zoektocht naar een gezondere levensstijl. We kijken onder andere naar jouw voedingspatroon, denken mee over het verbeteren van je slaapkwaliteit en hoe je bijvoorbeeld tijd voor jezelf kunt vrijmaken in de week om te kunnen sporten.

Dit vraagt dus ook wat van jou. Denk goed na over jouw doel en houd dit ook in gedachten. Wij helpen jou graag de motivatie te behouden, maar kunnen dat niet zonder jouw commitment!

 

Geen enkele training ziet er hetzelfde uit. We hanteren geen vaste formules of draaiboeken. Wat voor jou waardevol is, kan voor iemand anders helemaal niet nuttig zijn. Jij komt met jouw persoonlijke hulpvraag bij ons, en wij stellen een aangepast programma en advies voor jou op. 

 

Één van onze specialiteiten is het trainen met of na een blessure. Ervaar jij bijvoorbeeld rugklachten, schouderklachten, algehele stijfheid bij beweging, of heb jij andere fysieke klachten en wil je weer aan de slag? Stuur ons een berichtje en dan nemen wij contact met jou op. 

 

Natuurlijk ben je ook welkom als je wilt werken aan een bepaalde skill zoals Olympic weightlifting of gymnastics skills, een kort moment van verdieping naast onze lessen of een privé trainingsmoment.

 

We zijn van best veel markten thuis, maar omdat we voor iedereen een op maat gemaakt programma samenstellen hebben we maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wacht niet te lang en benader ons met jouw hulpvraag!