Pirates Program

Voor een groot deel van onze lessen maken wij gebruik van Box Programming van Pirates Program. Pirates Program richt zich op het allround fit worden van zowel de professionele als de recreatieve atleet en is opgezet door coach Pierre Macon. Hij is specialist in het niet specialiseren en weet dit perfect te vertalen naar een programming.

De lessen bestaan vaak uit een stuk skill of strength en een workout met iedere dag een andere invulling. Uiteraard is jouw eigen inzet nog steeds het allerbelangrijkst, je groeit enkel door open te staan voor verandering. Onze coaches helpen jou graag tijdens deze uitdagende, maar oh zo afwisselende trainingen met hun eigen ervaring en motivatie.

Een aantal keer per jaar komen Pierre en Mélodie een weekend langs om jou meer bij te leren over verschillende aspecten die bij onze trainingen aan de orde komen!
Denk aan ademhaling en pacing, maar ook aan Gymnastics en Weightlifting techniek, het complete plaatje rondom Functional Fitness in een weekend!

Bekijk de website van de Pirates Program hier!


Outdoor trainen

We hebben de afgelopen jaren wat lessen buiten aangeboden; de echte diehard bootcampers en hardlopers stonden ook in de winter niet stil. Toch lag de focus op het binnen trainen. Tot de lockdown... Onze liefde voor het outdoor trainen is weer aangewakkerd en mede dankzij de uitbreiding van ons team met een aantal flink gemotiveerde coaches kunnen we dan nu de focus op beiden gaan leggen!

Je kunt inmiddels 5 dagen in de week terecht voor outdoor trainingen. Onze bootcamps zijn een combinatie tussen kracht- en conditietraining en hierbij maken we vaak gebruik van obstakels en andere ‘vreemde’ attributen. De outdoor MODs zijn workouts, op eigen lichaamsgewicht of met bijvoorbeeld kettlebells en zandzakken. Hiernaast bieden we ook regelmatig hardlooptrainingen aan.

Train je bij ons alleen outdoor? Dan geldt voor jou een aangepast tarief!


Weightlifting & krachttraining

Wist je dat één van onze specialiteiten het olympisch gewichtheffen is? Absoluut voor iedereen te doen, mits je bereid bent techniek te leren. Onze gecertificeerde Weightlifting coaches helpen jou hier graag bij en leren jou de kneepjes van het vak. Na de basiscursus stroom je door naar de Practice trainingen, waar we aan jouw PR’s werken!

Als aanvulling op jouw reguliere training bieden we ook gezamenlijke krachttraining aan. Even wat anders dan pompen in de gym voor de spiegel, maar onder begeleiding jouw volledige lichaam sterker maken. We doen dit op een veilige manier, maar zorgen ervoor dat je wel uitgedaagd wordt. Sterker worden doe je niet zomaar! Enne… die spiegel hebben we ook hoor ;-)