Corné

Corné

 

“Het maximale eruit halen wat er in zit.” Dat is voor mij een vaak gehanteerd motto. Het is iets wat ik na streef en wat me tot nu toe ver heeft gebracht.

Afgelopen zomer heb ik als roeier Nederland mogen vertegenwoordigen op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. Hier heb ik samen met Esther, mijn ploeggenoot, een 4e plek behaald. Een resultaat wat is behaald door jarenlang hard en gedisciplineerd leven en trainen!

Om goed te worden in wat ik was, moest ik meer kunnen dan enkel een goed technisch roeien. Het gaat om uithoudingsvermogen, kracht en explosiviteit. Allemaal onderdelen waarop je traint gedurende een workout bij Megga Fit. Ik train gemiddeld 10-12x per week en probeer minimaal 1x per week een goede CrossFit sessie in mijn schema te verwerken.

Wat begon met MOD’s uitvoeren op een grasveldje in een woonwijk is uitgegroeid tot een professionele CrossFit box waarin je elke training wordt uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen. Het maakt niet uit hoe groot of sterk je bent. Een Megga Fit MOD krijgt iedereen gegarandeerd klein en uitgeput.

Voor mij is het een enorme toevoeging aan mijn schema, het gezamenlijke trainen, het strijden maar ook aanmoedigen van elkaar maakt dat je een beter atleet wordt. Ik ben daarom ook blij dat ik in voorbereiding voor de Paralympische Spelen in Tokyo 2020 een mooie samenwerking heb met Megga Fit. Een stuk ondersteuning waar ik zeer dankbaar voor ben!