Outdoor

 

 

 

 

BOOTCAMP

 

Bootcamp is een leuke manier om fit te worden. Als groep ben je lekker bezig met het verbeteren van je conditie, kracht, fitheid en souplesse. De instructeur zorgt iedere les weer voor een fris uitdagend uur buiten trainen. Hierbij wordt regelmatig gebruik gemaakt van verschillende attributen, zoals autobanden en houten balken. Ook een stukje hardlopen komt hier vaak bij kijken, gecombineerd met het uitvoeren van functionele oefeningen. Wij bootcampen het hele jaar door, ongeacht het seizoen of de weersomstandigheden. Fun en resultaat staan voorop!

 

 

OBSTACLE TRAINING

 

Wil jij graag meedoen aan een Obstacle Run, maar heb je nog niet veel ervaring met het te lijf gaan van obstakels? Ben je al wel ervaren, maar kun je geen genoeg krijgen van het uitdagen van jezelf? Meld je dan aan voor onze Obstacle Training! Met 1000 m2 aan tuin met verschillende grote en kleine obstakels met verschillende moeilijkheidsgraden zijn er tal van mogelijkheden. Onze instructeurs zorgen iedere week weer voor verschillende lessen.

 

MILITARY BOOTCAMP

 

Wil jij klaargestoomd worden voor defensie of zoek jij nog een fysieke en mentale uitdaging naast het reguliere sporten? Dan is deze les er één voor jou! Onder leiding van oud-marinier Rico train je tijdens dit uur in een groep verschillende onderdelen, denk naast reguliere bootcamponderdelen bijvoorbeeld aan kaart- en kompaslezen, samenwerken, EHBO/ZHKH en andere aspecten die bij defensie komen kijken!

 

HARDLOPEN BEGINNERS 

 

– Heb je moeite met hardlopen en wil je beter uit de voeten kunnen tijdens obstacle runs of bootcamps? 

– Wil je graag alleen gaan hardlopen, maar heb je nog wat begeleiding nodig om dit op te bouwen? 

Geef je dan snel op, er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! 
Ervaren marathonloopster Esther leert je techniek en conditie opbouwen in een kleine groep zodat er persoonlijke aandacht is voor iedereen. Met een combinatie van intervaltrainingen en basis hardlooptraining zul je na deze 12 weken naar verwachting tot 30 minuten zonder onderbreking kunnen hardlopen!

 

HARDLOPEN-INTERVAL

 

Gevorderde hardlopers zijn van harte welkom bij onze interval training. Tijdens dit uur wisselen we regelmatig van snelheid. Door het versnellen went jouw lichaam steeds meer aan een hoger tempo en kun je dit tempo op termijn steeds langer vast houden. Een gezellige groepsles waarbij het verbeteren van jouw looptempo en -techniek voorop staan!