Megga Of the Day

Bij MeggaFit in Goes hanteren wij de CrossFit Methode. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor Cross Fitness, maar ook voor Bootcamp in Goes ben je bij ons aan het juiste adres. Megga Fit is een ideaal alternatief voor een Fitness school in Goes. Wij bieden trainingen op maat aan en persoonlijk advies, zodat u echt geen personal trainer nodig hebt. Bent u op zoek naar een goede leerschool en de juiste motivatie op het gebied van; Cross Fitness, Crossfit, Bootcamp & Fitness? Ga dan naar meggafit.nl!

M.O.D. staat voor Megga Of the Day, dit is een training gebaseerd op de CrossFit methode. De M.O.D. is een training waarbij kracht, conditie, snelheid en doorzettingsvermogen worden getest. De training moet binnen een zo snel mogelijke tijd doorlopen worden of er moeten zoveel mogelijk rondes (en reps) binnen een bepaalde tijd behaald worden. De kern van de training duurt hierdoor gemiddeld tussen de 15 en 40 minuten, binnen deze tijd zul je continu intensief bezig zijn. Door wekelijks de resultaten bij te houden, kun je zien wat je progressie is over een bepaalde periode. In tegenstelling tot een Fitness ruimtes, maken wij hierbij geen gebruik van apparaten, maar zullen we onder andere gebruik maken van kettlebells en andere voorwerpen waarmee je de oefeningen zult uitvoeren. Hiermee zorgen we ervoor dat we de functionele bewegingen zullen stimuleren, zodat je er met de dagelijkse bezigheden wat aan hebt!

* de Metcon is een vorm van de M.O.D. waarbij oefeningen op basis van eigen lichaamsgewicht centraal staan, er wordt bij deze M.O.D. niet gewerkt met zware gewichten.