Martijn

Bij MeggaFit in Goes hanteren wij de CrossFit Methode. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor Cross Fitness, maar ook voor Bootcamp in Goes ben je bij ons aan het juiste adres. Megga Fit is een ideaal alternatief voor een Fitness school in Goes. Wij bieden trainingen op maat aan en persoonlijk advies, zodat u echt geen personal trainer nodig hebt. Bent u op zoek naar een goede leerschool en de juiste motivatie op het gebied van; Cross Fitness, Crossfit, Bootcamp & Fitness? Ga dan naar meggafit.nl!

Van jongs af aan is sport altijd mijn passie geweest. Of nou Judo, Jiu Jitsu of Breakdance de sport was die ik beoefende, zolang ik maar uitdaging had en mijn grenzen kon verleggen. Op mijn 18e besloot ik bij defensie te gaan werken en ontdekte ik fitness. Een totaal ander soort sport die ik uiteindelijk nog steeds met heel veel plezier uitoefen. Ik werd hierdoor sterker en breder en was trots op wat ik bereikt had.

 

In de voorbereidingen op mijn 3e anti-piraterijmissie in Afrika werd ik voor het eerst ingedeeld bij een boarding team, samen met meerdere Special Forces van het Korps Mariniers, oftewel de fitste mannen van defensie. Ik ontdekte dat ik moeite had om mee te kunnen met mijn nieuwe collega’s. Zij konden hun krachten beter verdelen over een langere periode,  bovendien waren zij een stuk sneller en leniger. Uiteindelijk bleek dat het dus niet alles was om gespierd te zijn en dat ik nog een lange weg te gaan had.

Om hetzelfde niveau te bereiken moest ik mijn trainingen aanpassen. Zij lieten mij kennismaken met functioneel trainen, hierbij lag de focus meer op duurkracht, explosiviteit, lenigheid, snelheid en uithoudingsvermogen. Aan boord waren niet veel mogelijkheden om te trainen, dus moesten we veel improviseren met wat we wel hadden. We begonnen met het organiseren van trainingen aan boord. Dit was met een oude tros, een stuk ankerketting en een stang. Eenmaal thuis heb ik zelf een aantal spullen aangeschaft en de trainingen voortgezet. We zijn begonnen met een klein groepje vrienden en uiteindelijk waren er steeds meer geïnteresseerden… Megga Fit was geboren!

 

Ik merkte dat ik veel plezier had in het lesgeven aan anderen en het volgen van hun ontwikkelingen. Het voelt geweldig om hen door het volgen van onze trainingen ook daadwerkelijk hun doelen te zien behalen. Ik ben begonnen met het volgen van verschillende cursussen, om mijn kennis te verbreden en meer te leren over het lesgeven op zich. Momenteel ben ik nog steeds bezig mijn kennis te verbreden. Mijn leerdoelen liggen nu voornamelijk in voeding en mobiliteitstrainingen. 

Gevolgde opleidingen:

–    CrossFit Level 1 Trainer
–    AALO Bootcamp instructeur
–    AALO Kettlebell Trainer
–    AALO Gewichthef Trainer level 1
–    MILO Instructeur Gewichtheffen level 1
–    MILO Instructeur Gewichtheffen level 2
–    AALO Fitness Trainer (level 1)
–    AALO Fitness Trainer (level 2)