Gino

Bij MeggaFit in Goes hanteren wij de CrossFit Methode. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor Cross Fitness, maar ook voor Bootcamp in Goes ben je bij ons aan het juiste adres. Megga Fit is een ideaal alternatief voor een Fitness school in Goes. Wij bieden trainingen op maat aan en persoonlijk advies, zodat u echt geen personal trainer nodig hebt. Bent u op zoek naar een goede leerschool en de juiste motivatie op het gebied van; Cross Fitness, Crossfit, Bootcamp & Fitness? Ga dan naar meggafit.nl!

Mijn hele leven ben ik al bezig geweest met verschillende sporten. Al 6 jaar ben ik inmiddels serieus bezig met fitness. Naast fitness tennis ik regelmatig en ik pak hiermee menig kampioenschap in de competitie. Toen Martijn 3 jaar geleden met circuit trainingen begon was ik altijd van de partij. Of ze nou met z’n tweeën of drieën waren, de training ging altijd door. Doordat ik er vanaf het begin bij was en steeds meer begon te leren en lezen over sport stelde Martijn mij aan als trainer. Ik heb toen de opleiding Bootcamp instructeur succesvol afgerond. Martijn ging 3 maanden naar het buitenland en ineens stond ik alleen voor de taak om alle lessen van Megga Fit te verzorgen. Dit was een succes en ik leerde steeds meer door middel van de trainingen en het voorbereiden hiervan. 

 

Ondertussen zijn we 2 jaar verder en geef ik nog altijd met veel plezier trainingen. Het geeft altijd een goed gevoel als iedereen tevreden is over de training. Ook de zichtbare resultaten in de groep geven een gevoel van voldoening, het is een missie geworden om iedereen zo fit mogelijk te krijgen.

Door de lessen ben ik gaan inzien dat mijn toekomst in de sport ligt, ik ben meer opleidingen gaan volgen en sinds begin 2015 ben ik werkzaam als fitness instructeur bij Puur Fitness Middelburg. Hier ben ik nog meer bezig met fitness en blijf ik me ontwikkelen op het gebied van sport en lesgeven. Gelukkig zal ik altijd betrokken blijven bij Megga Fit en momenteel geef ik iedere maandag- en woensdagavond les.

Gevolgde opleidingen:
– AALO Bootcamp Instructeur
– AALO Fitness Trainer (Level 1)