Elvika vertelt waarom zij sport bij Megga fit!

Elvika vertelt waarom zij sport bij Megga fit!

Sporten is nooit zo mijn ding geweest. Ik heb van alles geprobeerd omdat ik weet dat bewegen gezond is en omdat ik er graag een beetje fit uit wil zien maar eigenlijk vond ik niks leuk. Omdat ik niks leuk vond hield ik niets vol.

Tijdens personal training lessen verbrande ik meer calorie├źn met zeuren en klagen dan met bewegen. Ongeveer 2 jaar geleden ging ik een keertje met een vriend mee naar Megga Fit. Uiteraard vond dit in eerste instantie ook niet leuk en was ik nog steeds veel aan het piepen tijdens de lessen. Martijn gaf niet op en ik ook niet. Na een aantal succeservaringen merkte ik dat ik het eigenlijk best leuk vind om te sporten.

Uiteindelijk zijn we nu 2 jaar verder en ga ik 5 (!) keer per week naar Megga Fit Iedere les is anders en die variatie zorgt ervoor dat het leuk blijft en geen sleur wordt. Niet alleen de lessen verschillen, er zit ook een groot verschil tussen de leden en de persoonlijke doelen. Deze verschillen zijn prima, iedereen wordt geaccepteerd en aangemoedigd ondanks de niveauverschillen.

Bij Megga Fit voel ik mij op mijn gemak en ik ga nu met plezier sporten. Zeuren en klagen doe ik nog steeds een beetje maar meestal ben ik aan het lachen en zweten!