Annemarie

Annemarie

 

Mijn naam is Annemarie Lokers en ben twee jaar geleden lid geworden van Megga Fit. Mijn vorige club stopte met bootcamp en ik wilde hier toch wel mee verder omdat het heerlijk is om buiten te sporten. Ik wist dat een sportmaatje al lid was van deze club en heb contact met haar opgenomen, om eigenlijk te vragen of Megga Fit ook iets voor mij zou zijn? Nou het antwoord was duidelijk, “Anne dit is helemaal iets voor jou, gewoon doen”. Ik heb contact opgenomen met Martijn en gevraagd of ik een proefles bootcamp mocht meedoen. Uiteraard was ik van harte welkom met nog een paar sportmaatjes van de oude club. Wij dachten natuurlijk dat we al wat gewend waren, nou dat viel tegen, zo’n heerlijke fanatieke bootcamp had ik nog niet meegemaakt. Martijn en Gino verzinnen elke bootcamp weer iets nieuws de afwisseling is fantastisch en goed voor lichaam en geest.

Vorig jaar heb ik voor het eerst met een obstakel run meegedaan, helemaal mijn ding, vooral de obstakels waren fantastisch en spannend (dit smaakt naar meer). Bij zo’n run hebben we veel aan onze bootcamp trainingen, alleen bij mij was het lopen een probleem. Laat Megga Fit in januari nou starten met een “start to run” loopgroepje! Ik heb me direct aangemeld, een 12 weken durende cursus om vijf km te kunnen lopen zonder tussendoor te stoppen, gegeven door de marathonloopster Esther (ook lid van Megga Fit). Het leuke van deze “start to run” is dat we aan het eind van deze cursus gelijk aan een fantastisch evenement konden meedoen, namelijk de “Ladies Run” in het Omnium in Goes. Ondertussen is de volgende groep ”start to run” alweer gestart.

 

Ook werd ik nieuwsgierig naar de andere sporten die gegeven worden in “de Box”. Zo is er voor mij nog een uur circuittraining bijgekomen en op zaterdagmorgen Practice training Weightlifting, wat ik onverwacht heel erg leuk vind. Ook hier is de afwisseling fantastisch, elke les iets nieuws, elke les je lichaam prikkelen om weer andere spieren te gebruiken en elke les het uiterste eruit halen, met de fantastische begeleiding van Martijn en Gino.

Ik voel me fantastisch, voel me sterk en nog steeds merk ik verbetering, maar ik wil nog meer verbetering. Dat zal ik moeten zoeken in een voedingsschema, ook hier kan Megga Fit je in begeleiden. Maar wat Megga Fit ook zo’n Fantastische club maakt zijn de mensen die er trainen, de saamhorigheid, gezelligheid en elkaar helpen. Ga zo door Megga Fit.

Lieve mensen neem eens een kijkje op de site van Megga Fit (www.meggafit.nl) ze bieden nog veel meer leuke lessen aan. Maar wat nog leuker is kom gewoon een kijkje nemen in een van onze lessen of doe lekker mee.

Lieve sportieve groetjes,
Annemarie Lokers